Tuesday 28 December 2010

Καγκουράς : Καλόγουστα καθημερινά αυτοκίνητα

Share
Είναι κάτι τυποι που δεν ξερουν ποτε να πουνε "νταξει το γαμησα να ουμ" και συνεχιζουν να προσθετουν αχρηστα , απαισια , ασχημα και κυριως ασχημα upgrades στο αμαξι τους.Ξερεις , κουρσες , σε φαση punto, ibiza,colt, saxo,rallye και γενικοτερα το φθηνοτερο μοντελο της εκαστοτε μαρκας.Καταλαβαινω να βγαλεις το κασετοφωνο ή εναλλακτικα το τρανζιστορ που ειχε το αυτοκινητο οταν αγοραστηκε για να βαλεις ενα φυσιολογικο ραδιοcd με mp3 και 4 φυσιολογικα ηχεια.Αλλα οχι.Πρεπει να ξυλωσεις ολα τα καθισματα, να βγαλεις τη  ρεζερβα και το μισο κινητηρα και να βαλεις ενα woofer σαν αρνι  ,
 8  πεντάιντσα για να  "pumpαρει" το kick και 67 περιπου twiter για να κοβει καλα το πριονι.Γενικα δεν λεει και το ξερεις.Εκτος αν εχεις σχεδιο να καρφωσεις το punto σου σε ενα μεγαλο στυλο και το βαλεις στο ΟΑΚΑ για speaker.
Εχεις αρχισει να νοιωθεις οτι το αυτοκινητο σου δεν τραβαει τα βλεματα πανω του.Ειναι λογικο γιατι ειναι ενα απο τα 4.500.000 εκατομμυρια punto που κυκλοφορουνε στην Ελλαδα.Οποτε ανοιγεις το παράθυρο με το στερεοφωνικο στο τερμα , αναβεις τα λαμπακια στα πιτσιλιστιρια , αναβεις τα xenon στη μεγαλη σκαλα, αναβεις τη λαμπα neon απο κατω , μαρσαρεις με νεκρα και λες "να τωρα με κοιτανε".
Μπραβο ρε μοσχαρι.Τωρα θελω να φερω το σκυλο μου να σε χεσει απο την ηλιοροφη.Μετατρεπεις οποια περιοχη πας σε Πλατεια Μπουρναζιου reloaded.Αν αρχισεις να σερβιρεις Μαλιμπου με ανανα γινεσαι ακομα πιο γαματος.

Οριστε και μερικα παραδειγματα:

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ???
Εγω κανω μια εικασια , ειναι νεος οχταπυρινος του Πλαισιου με υδροψυξη.Η το αμαξι που εσκασε ο Ρακιτζης στη Eurovison.Παντως ειλικρινα δεν μπορεις να κυκλοφορεις με αυτο στο δρομο.Εκτος αν εισαι ξερω γω ο καποιος kick ass super ηρωας με ατσαλινο καβλι με ledakia.Τοτε νταξ.

μμμμμμ....Ομορφια.
Βαλε απο πανω και ενα σεμεδακι και εγινε μουρλια.Ειλικρινα ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ??Η Μιραρακη?
Τουρκος εμπορος χαλιων και θες να το matchαρεις με τη μοκετα του γκαραζ?Ψοφα κακογουστη διαρροια!


Καμιναδα "Αγιος Βασιλης 2011" ? ή Φ400 σωληνα αποχετευσης.Εγω δεν καθομαι απο πισω μην μου κανει καμια φραπ και μου πεταξει την ευκοιλια της πολυκατοικιας στο παρμπριζ.

  Εισαι ενα ονειρο μιλαμε μανιτσα μου.
Μα ειλικρινα πως κυκλοφορεις στο δρομο με αυτο?Δεν φοβασαι μη φυσηξει κανενας αερας και σου τα ξυλωσει ολα?Δεν φοβασαι in general που το αμαξι σου ειναι πορτοκαλι με χρυσο και μπλε λεπτομερειες?Δεν φοβασαι στο κατω κατω μην ερθει και σε αρπαξει ο Megatron και σου κανει surprise buttsecks?
Και εδω επιτελους ο τυπας με τα γυαλια λεει οχι στην υποκρισια.Δεν δυναμωνει τα εσωτερικα ηχεια για να ενοχλει τον κοσμο παριστανωντας οτι απολαμβανει Πεγκυ Ζηνα στα 965 περιπου db.Βαζει εξωτερικα ηχεια προς ολες τις κατευθυνσεις.Η απλα μπορει να ειναι ενας πολυ high tech παλιατζης-γυφτος με φορτηγο που απαγγελει με γλυκια φωνη αεροσυνοδου της Aegean το ... καρεκλες,τραπεζια,μαντεμενια,μπαμπου,καστανοχωμα κοκκινοχωμα και τα ρεστα .
Να 'ουμ.